Linares i González, la Dupla Tècnica que Inspirarà a l'Equip Infantil Masculí A

L'equip infantil masculí A és una autèntica promesa d'esperança i passió per aquesta temporada. Amb l'entrenador Manolo Linares liderant la formació tècnica i el talentós Sergio González com a segon entrenador, aquest equip està destinat a conquerir grans fites en aquesta temporada.

 

A més, no podem oblidar la figura de Maties Mascaró, el delegat de l'equip, qui amb la seva dedicació i compromís assegura que tot estigui en ordre i preparat per afrontar cada repte que es presenta.

L'staff tècnic d'aquest equip és realment complet. El seu coneixement, passió i experiència es demostrarà en cada entrenament i cada partit. No només són professionals exemplars, sinó també persones excepcionals que saben guiar i motivar als jugadors més joves.

L'esperit d'aquest equip és contagiosament positiu i motivador.

Amb dues temporades d'èxit al darrere, incloent l'assoliment del campionat balear, les expectatives per aquesta temporada estan disparades. Amb la mirada fixa en els seus objectius, aquest equip està decidit a repetir i superar els èxits passats.

La il·lusió és palpable en cada entrenament i cada partit. Amb l'ajuda dels infantils de primer any cada jugador d’aquest equip porta la samarreta amb orgull i amb la determinació de fer-ho bé en cada moment. Amb la constància i el treball dur com a companyia constant, estan preparats per afrontar tots els reptes que se'ls presentin.

En definitiva, l'equip infantil masculí A és una demostració viva de passió, compromís i determinació. Amb un staff tècnic excepcional i jugadors entregats, no hi ha dubte que aquesta temporada serà un viatge emocionant cap a la consecució de nous èxits i reptes.

Patrocinadors

Patrocinis 2023/24