Patrocinis Temporada 2023/2024

En nom de tot l'equip de CB Jovent d'Alaior, ens agradaria expressar el nostre agraïment més profund als nostres patrocinadors i col·laboradors. El seu suport i compromís infrangibles són vitals per a l'èxit del nostre club, permetent continuar promovent el bàsquet i els seus valors en la nostra població.

 

Als nostres Patrocinadors, agraïm especialment la seva generositat i fe en la nostra missió. El seu suport ha estat essencial per proporcionar als nostres equips les eines i oportunitats necessàries per créixer, tant dins com fora de la pista. Gràcies a la seva ajuda, hem pogut assolir els nostres objectius i superar obstacles, aconseguint metes més enllà del que imaginàvem. Vostès són part integral de cada victòria, cada èxit i cada lliçó apresa.

Als nostres Col·laboradors, gràcies pel seu suport inavaluable en les diverses àrees que fan funcionar el nostre club. Ja sigui a través de serveis, temps o col·laboració econòmica, la seva contribució exerceix un paper crucial per enriquir l'experiència dels nostres jugadors, entrenadors i tota la comunitat de Jovent.

La participació de cada patrocinador i col·laborador contribueix en gran manera a la formació dels nostres joves esportistes ia l'enriquiment del bàsquet a Alaior. Ens sentim agraïts i afortunats de comptar amb el vostre suport i confiança. Junts estem fent una diferència, formant jugadors, creant comunitat, i portant l'amor pel bàsquet a noves alçades.

En nom de tots els jugadors, entrenadors, famílies i fans que es beneficien del seu generós suport, els estenem el nostre agraïment més sincer.

 Patrocinadors


 

 Col·laboradors

 


 

 

 

Patrocinadors

Patrocinis 2023/24