🔥¡¡¡ CAMPIONES DE MENORCA !!! 🔥

¡¡¡Campiones de Menorca!!!
Després de la gran victòria d'avui contra La Salle Maó per 57-69, i culminant dos anys de treball i dedicació, el nostre equip cadet femení Jovent Infotelecom ha assolit la glòria, coronant-se com a Campiones de Menorca de la Lliga Cadet!
La satisfacció de veure aquest equip tan talentós i implicat recollint els fruits del seu esforç és immensa. Aquesta victòria no és només un trofeu més a les vitrines del club, és la confirmació que la qualitat, la constància i la passió són la base del veritable èxit.

Crònica del partit: Domini de principi a fi

Des de l'inici, les nostres jugadores han sortit a la pista amb molta intensitat i concentració, controlant el joc amb una gran solidesa.
Tot i una breu relaxació de dos minuts en el segon quart, el Jovent ha sabut recompondre's ràpidament, mostrant una determinació notable en els moments importants.

La defensa ha estat clau, controlant a les millores jugadores de La Salle Maó i que ha inclòs un treball excel·lent en el rebot tant defensiu com ofensiu.
El darrer quart ha estat la culminació d'un esforç col·lectiu, tancant el partit amb una relativa comoditat.
Cal destacar l'aportació de cada una de les jugadores, que han estat essencials tant en aquest partit com durant tot el torneig.

Agraïment i reconeixement

Volem expressar el nostre més profund agraïment als entrenadors Ferran de la Fuente, Carles Solà i a l'ajudant Carmen Mulero, per la seva guia i dedicació que han estat fonamentals en la formació d'aquest grup campió.
També, un reconeixement especial a cada una de les jugadores que, amb el seu compromís i excel·lència, han fet possible aquest somni.

A totes les famílies i seguidors, gràcies per creure en aquest projecte, per recolzar-nos en cada partit i per celebrar cada victòria.
Aquest títol és tan vostre com de les jugadores i el cos tècnic.

Sou campiones de Menorca, sou el Jovent Infotelecom, i juntes, sou imparables. Enhorabona a totes!