Triples en els últims segons 🏀💪

Tarda màgica la que es va viure ahir al Poliesportiu d'Alaior! El Jovent va ser protagonista de dues victòries espectaculars i agòniques que varen fer vibrar a l'afició fins a l'últim segon. Amb dos triples decisius, els nostres equips van demostrar una vegada més per què l'essència del bàsquet és tan gran.

 

En dos enfrontaments, que van mantenir a l'afició al límit fins als últims segons, els nostres equips van aconseguir victòries èpiques gràcies a un triple en els darrers segons dels partits.

Junior Femení - Jovent Pons Quintana

En el primer partit, les Juniors es varen enfrontar a La Salle Maó en un duel que va mantenir l'equilibri durant tot el partit.
Amb el marcador 59-58 i només 15 segons per finalitzar, Luna va sentenciar el partit amb un triple que va deixar sense resposta al rival.

Senior Masculí - Jovent Menorca Rentals

Seguint aquesta línia d'excitació, el Jovent Menorca Rentals es va veure les cares amb el CD Alcazar en un partit que va estar igualat fins al darrer sospir.
Empatats a 71 i amb només 17 segons en el rellotge, va ser Joan Urbina qui va prendre la responsabilitat, anotant un triple en l'últim segon que va desfermar l'eufòria entre els nostres aficionats.

Aquests moments són els que fan gran el bàsquet, i des del Club Jovent estem orgullosos de compartir-los amb tots vosaltres.
La passió, el treball en equip i la perseverança continuen sent els nostres pilars, i victòries com aquestes ens impulsen a seguir treballant amb més força.

#Jovent #Basquet #Victòria #TripleEnElsÚltimsSegons 🏀💪

Patrocinadors

Patrocinis 2023/24