Renovació dels tres Coordinadors del Jovent

Renovació dels tres Coordinadors: Un Triumvirat per dirigir el Jovent d'Alaior a la Temporada 2023/24

La temporada 2023/24 es perfila com un període emocionant i transformador per al Jovent d'Alaior i estem encantats d'anunciar la renovació dels nostres tres coordinadors. La seva continuació en els seus rols ve després d'un magnífic treball i una gestió exemplar que ha permès que el club segueixi creixent i prosperant.

 

 

Carles Solà: Coordinador de l'ala Femenina

Carles Solà, una figura inspiradora i coneixedora del joc, tornarà a assumir el rol de coordinador de l'ala femenina del club. Els seus coneixements profunds del bàsquet i el carisma natural fan que sigui l'elecció perfecta per liderar les nostres talentoses jugadores. El seu enfocament i dedicació no tenen igual, i estem emocionats de veure com continuarà fomentant el creixement i l'èxit a l'ala femenina del club.

 

Nando Moya: Coordinador de la Base i l'Etapa Formativa

L'etapa formativa és vital en el desenvolupament de qualsevol club, i estem afortunats de tenir Nando Moya al capdavant d'aquesta àrea crucial. Un home de valors, proper i de molt bon caràcter, Nando és la persona idònia per educar i entrenar els més joves del club, sempre amb els valors que ens caracteritzen. El seu enfocament en el desenvolupament holístic dels nostres jugadors és inavaluable, i la seva renovació és un senyal de la nostra contínua inversió en el futur del club.

 

Josep Calsapeu: Coordinador de l'Ala Masculina

Finalment, però no menys important, tenim Josep Calsapeu, que continuarà dirigint la part masculina del club. El seu treball ardu, la seva organització meticulosa i la seva perseverança infrangible han estat fonamentals per portar el club a noves alçades. La seva visió i lideratge permeten que el club vagi de dalt de tot!

 

Un Futur Brillant

Aquestes tres persones comparteixen més que el seu amor pel club; comparteixen una visió, passió i compromís amb l'excel·lència. 3 persones que estimen el club. 3 persones que ens permetran continuar creixent. La temporada 2023/24 promet ser emocionant, i amb aquest equip de coordinadors, estem més que llestos per enfrontar els desafiaments i assolir nous cims.

Patrocinadors

Patrocinis 2023/24